• Drugi dzień Kongresu 590 z udziałem PGE

16.11.2018

Drugiego dnia Kongresu 590 przedstawiciele Grupy PGE wystąpili w panelach dotyczących polityki klimatycznej i inteligentnych miast.

• PGE na Kongresie 590

15.11.2018

PGE Polska Grupa Energetyczna jest partnerem głównym tegorocznego Kongresu 590. Pierwszego dnia przedstawiciele spółki uczestniczyli w panelach dyskusyjnych poświęconych rewolucji w ciepłownictwie, innowacyjności w gospodarce i udziałowi spółek Skarbu Państwa w promocji Polski.

• PGE z tytułem „Strażnika Pamięci”

07.11.2018

PGE Polska Grupa Energetyczna otrzymała tytuł „Strażnik Pamięci” przyznawany przez redakcję tygodnika Do Rzeczy. Wyróżnienie jest potwierdzeniem zaangażowania Grupy w działania na rzecz kultywowania pamięci historycznej.

• PGE laureatem nagrody „Firma 100-lecia Niepodległości” w kategorii duża firma

06.11.2018

PGE Polska Grupa Energetyczna została wyróżniona w plebiscycie „Firma 100-lecia Niepodległości”, zorganizowanym przez Gazetę Polską. W konkursie nagrodzone zostały firmy, które mogą pochwalić się bardzo długą historią działalności, nawiązującą do tradycji budowy gospodarczego fundamentu niepodległości. PGE otrzymała nagrodę w kategorii duża firma.

• Nagroda Innowatora WPROST dla ITPOE

24.10.2018

PGE Polska Grupa Energetyczna została wyróżniona za projekt Instalacji Termicznego Przetwarzania z Odzyskiem Energii w Rzeszowie. PGE otrzymała nagrodę Innowatora WPROST w kategorii „Energetyka”.